Tel
+36 92 778 583
|
Találkozzunk! FB G+
Logo

Hogyan jelentkezhet nálunk?


Amennyiben a német egészségügy területén szeretne munkát vállalni, kérjük töltse ki jelentkezési lapunkat. Próbáljon meg minél részletesebben válaszolni a kérdésekre. A közvetítés meggyorsítása érdeklében kérjük csatolja életrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítvány másolatát, illetve esetleges referenciáit.

Amikor jelentkezése beérkezett hozzánk, megvizsgáljuk végzettségét és megfelelő állásajánlatokat keresünk Önnek. Pozitív elbírálás esetén rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel vagy telefonon vagy e-mailen.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.Jelentkezési lapÖnről

Lakcím:

Elérhetőség:

Blog

Ajánlja kollégáinak, ismerőseinek a Medikwork szolgáltatásait és az Ön által közvetített munkavállalóért attrakív prémiumokkal jutalmazzuk meg Önt! További információ: info@medikwork.hu

JELENTKEZZEN MOST
Érdeklődik a külföldi egészségügyi munkavállalás iránt? Szeretne Ön is egy biztos munkahelyet, kötetlen idejű munkaszerződést, rendezett munkakörülményeket és emellett szakmai képesítésének megfelelő fizetést?

Küldje el jelentkezését a Medikwork munkatársainak, mi szívesen segítünk.
> JELENTKEZEM
AKTUÁLIS ÁLLÁSOK
Németország egész területére keresünk többek között klinikák, kórházak, idősotthonok számára szakképzett ápolókat, ápolónőket, idősápolókat és más szakképzett egészségügyi dolgozókat.

Tekintse meg folyamatosan frissített állásajánlatainkat.
> KERESEK
ELISMERÉSI ELJÁRÁS
Tájékozódjon egészségügyi szakmai képzettségének németországi elismeréséről, illetve a külföldi munkavállalás feltételeiről.

Ezek a fontos információk szükségesek a külföldi munkakezdéshez.
> INFORMÁCIÓKÉRÉS